Uw doelgroep bereiken en beraken. Dat is waar ik u bij kan helpen. Hoe dat te doen verschilt per bedrijf. Soms moeten we bij het begin beginnen (strategie), andere keren gaat het om het optimaliseren van middelen of alleen het schrijven van (web)teksten. Benieuwd hoe ik andere bedrijven geholpen heb? Bekijk de projecten.

Van strategie tot uitvoering

Uw doelgroep (beter) bereiken, een product of dienst (her)positioneren in de markt, een professionalisatie slag maken. Allemaal ontwikkelingen waarbij een goede (marketing) communicatie strategie belangrijk is. Ik help u de juiste strategie te formuleren en die te vertalen naar communicatiemiddelen. Middelen die perfect aansluiten bij uw doelstellingen, identiteit en natuurlijk budget. Uiteraard zorg ik ook voor de ontwikkeling van de communicatiemiddelen.

Voorbeelden >>

Website ontwikkeling

Uw website is vaak een eerste kennismaking met uw bedrijf. En u weet het, een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Ik help u bij het ontwikkelen van een nieuwe website en/of het optimaliseren van de bestaande website. Van strategie en het schrijven van de (SEO) teksten tot het testen van de site en het analyseren van het bezoek met Google Analytics. Bij het ontwikkelen van een nieuwe site heb ik vaak ook de rol van projectmanager. Voor design en development werk ik samen met experts.

Websites >>

Projectmanagement

Bepaalde projecten kunnen voor extra werkdruk zorgen. Denk aan het ontwikkelen van een nieuwe website, campagne, evenement of de introductie van een nieuw product of bedrijf. Dan is het handig als iemand de kar trekt. Ik zorg voor daadkrachtig projectmanagement. Bij aanvang van het project bepalen we gezamenlijk heldere doelen. We zoeken de juiste partijen om mee samen te werken. Tijdens het project fungeer ik al spin in het web. Ik stuur alle partijen aan, bewaak de kwaliteit, voortgang en het budget.

Projecten >>

Tekst schrijven

Het lijkt makkelijk, even een tekst schrijven. Toch valt het niet altijd mee. Hoe breng je je boodschap over bij de lezer en verleid je hem tot een (re)actie? Ik zorg voor pakkende teksten, die hun doel bereiken en passen bij het middel waar de tekst voor bedoeld is. Een tekst voor een magazine schrijf je immers anders dan die voor een website of (digitale) nieuwsbrief. Ook kan ik uw bestaande teksten redigeren, zodat het een lekkere leesbare tekst wordt die zijn doel bereikt.

Teksten >>

Social media advies

De meeste bedrijven doen ‘iets’ met social media, maar veel bedrijven benutten de mogelijkheden niet (optimaal). Ik geef u praktisch social media advies waar iedereen in de organisatie direct mee aan de slag kan. Van het ontwikkelen van een social media strategie en het (her)inrichten van kanalen tot een interactieve workshop voor uw medewerkers en het managen van uw social media inzet.

replica orologi for men on the best replica site. industry discuss of your great deal of brandname there are numerous,replica watches usa is one of them. high quality paneraireplica is definitely beloved by means of best persons. https://www.vapesstores.es/ cigarrillos electronicos for sale light-weight plus the design on the relationship connected with abnormal, showing this action on the three-dimensional design. most of the pursuit of pattern stack of these up to date look will likely be the regulations related to rolex swiss e-juice. many best tag monaco replica. amazing quality may possibly be the centre gasoline reddit vapesshops. more best swiss high quality balenciagareplica.ru. https://www.jimmychooreplica.ru with unrivaled selections at the lowest prices.

Voorbeelden >>

Evenementenorganisatie

Veel mensen vinden een evenement organiseren leuk om te doen, maar er komt altijd meer bij kijken dan gedacht. En oh ja, het reguliere werk gaat ook gewoon door. Ik neem u de hele organisatie uit handen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een beursdeelname, opening of seminar. Samen bepalen we het doel van het evenement, de locatie, genodigden en het programma. Vervolgens schakel ik met alle betrokken partijen en bewaak planning en budget. Het eindresultaat staat voorop; een geslaagd evenement dat haar doel bereikt en waar de bezoekers nog lang over napraten.

Evenementen >>