Wanneer u mij kunt inschakelen? Wanneer u mij nodig hebt zou ik zeggen. Kortweg zijn er 3 mogelijkheden: voor een project, op interim basis of voor de continue ondersteuning van uw bedrijf.

Project

Heeft u een specifieke vraag? Of staat er een project op stapel? U kunt mij hiervoor inschakelen als projectmanager en adviseur. Denk aan het professionaliseren van uw marketingcommunicatie, het ontwikkelen van een communicatiestrategie, website of campagne, de integratie van social media, of het organiseren van een evenement.

Interim

Mensen komen en gaan, en dat komt niet altijd uit op uw communicatieafdeling. Komt u capaciteit tekort doordat u een vacature hebt, er iemand met zwangerschapsverlof gaat of tijdelijk uitvalt? Schakel mij in op interim basis en ik zorg dat het werk gewoon gedaan wordt.

Continue

Voor veel MKB’ers is het niet nodig om iemand in dienst te nemen voor communicatie. Vaak doet iemand het ‘erbij’. Hoe fijn is het om het uit handen te geven aan een professional? Zie mij als een verlengstuk van uw organisatie. Geen vaste kosten voor een medewerker, maar iemand die u kunt inschakelen wanneer het nodig is.

Ook vind ik het leuk om samen te werken met bureau’s om zo hun klanten verder te helpen. Zo werk ik samen met Clever Strategy, Trend reclame & advies en Nyna communicatie.