Websiteontwikkeling LaurensVoor Laurens heb ik in 2009/2010 haar nieuwe website ontwikkeld. Laurens is een zorginstelling die woonruimte, diensten en zorg op maat biedt. Toen de communicatiemedewerker van Laurens een andere baan kreeg dreigde het project stil te komen liggen. Ik ben op dat moment ingeschakeld om het project voort te zetten en te managen. Ik was de schakel tussen Mindbench Active Media, de ontwikkelaar, en Laurens. Het functioneel ontwerp en de sitemap zijn kritisch geanalyseerd en waar nodig herzien.

Terwijl het design van de website werd afgerond was het aan mij om alle benodigde input vanuit de organisatie te verzamelen. En dat was een hele klus! Ik schakelde met regiodirecteuren, directiesecretaresses, locatiemanagers, klantcontactcentrum, activiteitenbegeleiders, recruiters, woonconsulenten, marketing & communicatie noem maar op. Al die input moest bruikbaar materiaal worden voor de copywriter.  Na de site zelf vele malen getest te hebben en elke button gecontroleerd te hebben was het de beurt aan de doelgroep. Hoe ervaren ouderen en doorverwijzers uit de zorgketen de site? Daarvoor heb ik een aantal testmomenten georganiseerd en ben ik bij ziekenhuizen en huisartsen langs gegaan. Uiteindelijk heb de website gepresenteerd aan het bestuur en toen kon de website live.

Benieuwd naar de website? Kijk op www.laurens.nl

Referentie Laurens, manager marketing & communicatie: zeer tevreden en positief. Wendy is een uitstekende projectmanager. Kan goed luisteren, haalt bij de juiste mensen de juiste informatie op en zorgt dat de juiste mensen de goede dingen doen en op tijd. Werkt goed samen, heeft weinig aansturing nodig.