DeloitteFinancieel adviseur Deloitte kwam capaciteit te kort op haar communicatie afdeling en schakelde mij in als interim marketingcommunicatieadviseur. Wat begon met 3 maanden werden uiteindelijk ruim 7 maanden. In die periode adviseerde en ondersteunde ik interne klanten bij verschillende marketingcommunicatie projecten.

  • Congres ‘Flitsende Dienstverlening’, georganiseerd in samenwerking met gemeente Zoetermeer en het ministerie van Binnenlandse Zaken. Alle (online) communicatie rondom het evenement richting (potentiële) deelnemers en stakeholders.
  • Alle communicatie rondom een interne salescompetitie. De doelstelling was om met teams binnen 10 weken €15 mlj sales te genereren, het uiteindelijke resultaat was €40 mlj. De competitie startte met een kick-off event. Tijdens de competitie, helemaal in voetbalsfeer, konden de teams op een online platform alle benodigde informatie vinden, zichzelf presenteren (zo origineel mogelijk) en wekelijks de tussenstand zien. Elke week waren er prijzen te winnen, de hoofdprijs was een trip naar de WK club finals in Dubai. Het behalen van de gezamenlijke doelstelling werd beloond met een voetbalgala voor alle spelers. Bekijk een filmpje van de presentatie die collega Willemijn Zwiep gaf over de salescompetitie.
  • Ontwikkeling jaarlijks rapport ‘Bedrijfsvergelijking en consumentenonderzoek levensmiddelendetailhandel 2010’ en communicatie rondom de seminar waar dit rapport gepresenteerd werd.
  • Ontwikkeling van verschillende folders, webpagina’s en digitale nieuwsbrieven voor diensten van Deloitte in samenwerking met de studio van Deloitte.
  • Redactie relatiemagazine Fact, een special voor de zorgsector.

In 2012 heb ik een aantal weken als interim arbeidsmarktcommunicatieadviseur bij Deloitte gewerkt.

Referentie Deloitte, director brand, communications and corporate social responsibility: uitstekend professional, is snel ingewerkt en operationeel. Opdracht is twee keer verlengd uit teveredenheid en nog steeds vragen we dotConnect of ze ‘nog een Wendy’ voor ons hebben.